Információk


Craftábor

Helyszín: Vigyázó Sándor Művelődési Központ, 1173 Budapest, Pesti út 113.

Részvételi díj: 46.500 Ft

Testvér kedvezmény: 5%

Duplázó kedvezmény: 5%


Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, a napközben innivalót és egészséges csemegéket, a programok árát.Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, a napközben innivalót és csemegéket, a programok árát. A részvételi díj nem tartalmazza a Minecraft hozzáférést, azonban minden résztvevő számára szükséges ezt megvásárolni. Részletek a GYIK-ben.


A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A jelentkezést követően díjbekérő számlát küldünk e-mailben. majd a befizetést követően számlát állítunk ki.
Szabó Zoltán egyéni vállalkozó számlaszáma: OTP Bank 11773102-00393531
A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: craftábor és a résztvevő gyermek neve

A tábor kezdő napján szükséges hozni kitöltve, kinyomtatva, aláírva:

Mit lehet hozni a táborba? Időjárásnak megfelelő öltözet, váltás ruha, saját ivópohár vagy kulacs, ha a gyermek rendelkezik saját Minecraft felhasználói fiókkal, akkor a jelszavát.
Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy nem tudunk felelősséget vállalni a gyermek által a táborba magával hozott eszközökre (például laptop, mobiltelefon, zenelejátszó, fényképezőgép stb.) illetve ruházatának koszolódására, megsérülésére. Az eszközök biztonságáról a gyerekekkel közösen megalkotott szabályokkal, egy közös házirenddel gondoskodunk.