Információk

Nem találja a választ a kérdésére? Elérhetőségünket a Kapcsolatok menüpont alatt találja meg.
Minden résztvevőnek meg kell vásárolni a Minecraft Java Editiont, amely egyszeri 23.95 euróba kerül. Regisztrálni csak érvényes fiókkal lehet. A játék itt vásárolható meg: https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition
A jelentkezés menü pontnál ki kell tölteni a jelentkezési lapot. Ezt mi automatikusan megkapjuk, és egy válasz e-mailben meg is erősítjük a jelentkezést.
Bankkártyával nem lehet, de átutalással igen. A jelentkezés után egy díjbekérő érkezik majd a szülő e-mail címére. Ez alapján lehet utalni a részvételi díjat.Szabó Zoltán egyéni vállalkozó számlaszáma: OTP Bank 11773102-00393531. A befizetést követően számlát állítunk ki.
A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: craftábor és a résztvevő gyermek neve
A duplázó kedvezményt azok a gyerekek vehetik igénybe, akik egy nyári szezonban több turnusba is jönnek. A jelentkezéskor kérjük a megjegyzés rovatban jelezni, ha szeretné a kedvezményt igénybe venni.
Nem, a tábor díjának kifizetése előtt nem. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A részvételi díjat a tábor kezdete előtt legalább 5 nappal kérjük befizetni.
Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, a napközben innivalót és csemegéket, a programok árát.
Igen, a tábor kezdő napján szükséges hozni kitöltve, kinyomtatva, aláírva:
Amennyiben a gyermek betegsége vagy egyéb okok miatt nem tudja megkezdenia táborozást, a szervezők lehetőséget nyújthatnak a tárgyévben, egy későbbi turnusban való részvételre, amennyiben annak telítettsége azt lehetővé teszi. Amennyiben a lemondás időpontja legalább 5 munkanappal megelőzi a megjelölt turnus-kezdést, a tábor díjának 75%-át visszafizetjük a Szülőnek.
Amennyiben a lemondást a Szülő ennél később jelzi, a tábor teljes díja megilleti a Szervezőt.
Időjárásnak megfelelő öltözet, váltás ruha, saját ivópohár vagy kulacs. Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy nem tudunk felelősséget vállalni a gyermek által a táborba magával hozott eszközökre (például laptop, mobiltelefon, zenelejátszó, fényképezőgép stb.) illetve ruházatának koszolódására, megsérülésére. Az eszközök biztonságáról a gyerekekkel közösen megalkotott szabályokkal, egy közös házirenddel gondoskodunk.
Nem, kizárólag saját fiókkal tud jelentkezni. Minden résztvevőnek meg kell vásárolni a Minecraft Java Editiont, amely egyszeri 23.95 euróba kerül. Regisztrálni csak érvényes fiókkal lehet. A játék itt vásárolható meg: https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition
Reggel 7:30-tól már lehet hozni a gyerekeket. A napi program 9-kor kezdődik, legkésőbb addig kérjük megérkezni. A napi program így alakul: 9.00-tól 12:30-ig délelőtti foglalkozások és tízórai, 12:30-tól ebéd, 13:30-tól 16:00-ig délutáni foglalkozás és uzsonna, 16.00-tól a szülők érkezése. 17.00-ig tudunk vigyázni a gyerekekre.
Természetesen a legtöbb ételallergia (tejallergia, laktóz, vagy glutén érzékenység pl.) esetén tudunk étkezés biztosítani. A jelentkezéskor jelezni kell, ha speciális étkezést kérnek.
A napi programok teljesen a Minecraft köré épülnek, de nem csak számítógépen játszanak. Naponta átlagosan 2-3 órát töltenek a számítógép előtt. Kézműves foglalkozás, játszóterezés, sportfoglalkozás, nagyon sok társasjátékozás van. Az egész nap zajló játékok és játékos foglalkozások során fejlesztjük a gyerekek kézügyességét és a vizualitását, kreativitását, szociális kompetenciáit, problémamegoldó képességüket, kommunikációs, együttműködési készségüket. Technikákat mutatunk a stressz, frusztráció, konfliktus kezelésére, a testük frissítésére különféle játékos mozgásokkal, tornagyakorlatokkal.
A tábor sajátos motivációs rendszere biztosítja, hogy a gyerekek szívesen vesznek részt minden tevékenységben.
Az ünnepélyes táborzárón megmutatjuk a szülőknek mit csináltak a gyerekek egész héten, gyerekek egy oklevelet kapnak. A tábozáróval megkönnyítjük a tábor elengedését a gyerekek számára, szertartásosan elbúcsúzunk, elfogadjuk, hogy véget ért a hét. A szülőknek nem kötelező a részvétel. Azonban jó tudni, hogy a gyerekek nagyon szeretik, ha szülők is jelen vannak, és együtt nézhetik végig a képeket, valamint az elkészült kézműves munkákat.